HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Almás-hagymás csirkemáj saláta
| Többi

Almás-hagymás csirkemáj saláta recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg csirkemáj
2 db kaliforniai paprika
1 db fejes saláta
4 db zöld alma
2 db póréhagyma
citrom, zsálya, olívaolaj


A recept elkészítése

A csirkemájat tepsibe tesszük, borssal, vegetával, fokhagymával megszórjuk, és vizet adunk hozzá, úgy, hogy félig ellepje a májat. A tepsit alufóliával betakarjuk, a májat átpároljuk. Miután a fóliát levesszük róla, csak rövid ideig kell sütni, mert gyorsan megpirul. A májat csak a sütés végén sózzuk meg, mert különben megkeményedik. A sült májat kis kockákra vágjuk, szintén kis darabokra hozzávágjuk az almát, a paprikát, a póréhagymát és a salátát. Összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.

Feltöltötte: zizi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , egzotikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , egytálételek

vissza az előző oldalra