HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Almás káposztasaláta
| Többi

Almás káposztasaláta recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

fél új fejes káposzta,
2 jonatán alma
1 dl tejföl,
1 evőkanál ecet
1 teáskanál porcukor,

A recept elkészítése

Az új fejes káposztát nagyon vékony csíkokra metéljük. Besózzuk és állni hagyjuk. Az almát héjastól lereszeljük. A tejfölt kikeverjük az ecetes reszelt tormával, majd sóval és porcukorral ízesítjük. A káposztát kicsavarjuk, összevegyítjük a reszelt almával és a tormás tejföllel. Azonnal fogyasztjuk, nem kell érlelni. Sült kolbász mellé kínáljuk.

Feltöltötte: cilla

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , saláták

vissza az előző oldalra