HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Almával töltött kacsa
| Többi

Almával töltött kacsa recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kacsa
75 dkg savanyú alma



A recept elkészítése

A sütéshez előkészített kacsát kívül-belül alaposan megsózzuk, hasüregét megtöltjük a meghámozott, cikkekre vágott almával. A nyílást betűzzük. A kacsát háttal lefelé serpenyőbe tesszük, hozzáöntünk fél pohár vizet, és forró sütőben, időnként a kisült zsírral öntözve puhára, piros-ropogósra sütjük. Amikor elkészült, hasüregéből az almát kiszedjük, s tálaláskor a fölszeletelt kacsadarabok köré rakjuk.

Feltöltötte: karmella

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

orosz ételek , szárnyasételek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra