HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Apró sajtos pogácsa
| Többi

Apró sajtos pogácsa recept

Elkészítési idő: 75 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kg liszt
30 dkg reszelt sajt (trappista)
25 dkg sütőmargarin (olvasztva)
20 dkg zsír
4 tojás sárgája
1 egész élesztő
2 evőkanál só
1 tojás a kenéshez
reszelt sajt a tetejére

A recept elkészítése

Az élesztőt kevés langyos vízben felfuttatom. A lisztet összekeverem a reszelt sajttal, majd a többi hozzávalót is beleteszem, és alaposan összegyúrom. Meleg helyen fél órát pihentetem. Utána kb. 1 cm vastagságúra kisodorom, apró formával kiszaggatom. Tepsibe sorakoztatom, tetejüket megkenem tojással, és egy csipet reszelt sajtot teszek minden pogácsára. Forró sütőben sütöm 15-20 percig.

Feltöltötte: mimi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 75 perc , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra