HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Ásványpotló saláta
| Többi

Ásványpotló saláta recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kis fej saláta, 1 csomag retek, 15 dkg sárgarépa, egy zeller


A recept elkészítése


Tisztítsuk és mossuk meg a zöldségeket. A retkeket hosszanti irányban vagdossuk be, és tegyük hideg vízbe, amíg ki nem nyílnak, mint a virág. Vágjuk karikákra a répát, csíkokra a zellert, és 2 percig blansírozzuk zubogó vízben, majd szűrjük le. Helyezzük tányérokra a salátaleveleket, majd rendezzük el rajtuk a répát, zellert és a retkeket. Zúzzuk össze a fokhagymát, keverjük el egy kevés sóval, ecettel és olajjal, majd ezt az öntetet osszuk el a tányérokon. Keverjük össze a joghurtot, és minden tányér salátára öntsünk belőle egy keveset.

Feltöltötte: larissza

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , reform ételek , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , nyári ételek , őszi ételek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek , főételek , saláták

vissza az előző oldalra