HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Aszalt szilvás nyársak
| Többi

Aszalt szilvás nyársak recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg csirkemáj
25 dkg aszalt szilva
15 dkg szeletelt bacon
4 evőkanál olaj


A recept elkészítése

A csirkemájat megmossuk, hártyáitól megtisztítjuk, szétvesszük a két darabot, és száraza töröljük. Az aszalt szilvát annyi vízbe tesszük, amennyi ellepi. Felforraljuk, majd leöntjük a levét, hagyjuk hűlni.

A májakat fél-fél szalonnaszeletbe betekerjük. Kevés borssal megszórjuk. A nyársakra váltakozva feltűzdeljük a szalonnás batyucskákat és az aszalt szilvát. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a nyársakat, és közepes tűzön mindkét oldalukat piros ropogósra sütjük, kb. 10 perc alatt.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 415 kcal

Feltöltötte: szabina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , ünnepi ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra