HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Aszaltszilvás pulykamell
| Többi

Aszaltszilvás pulykamell recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 szelet pulykamell,
20 dkg kimagozott aszalt szilva
15 dkg gyöngyhagyma,
2 dl száraz fehérbor,
1 dl tejszín,
2 szem szegfűszeg,
darabka fahéj
3 dkg vaj,
só,
fehér bors


A recept elkészítése

A kiveregetett hússzeleteket sóval, fehér borssal bedörzsöljük. Forró vajon mindkét oldalon aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, egészben hagyott gyöngyhagymát. 2 percig kevergetve pirítjuk, majd felöntjük a borral és a tejszínnel. Beletesszük az aszalt szilvát, szegfűszeget, fahéjat és fedő alatt megpároljuk. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: veca

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra