HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Babos-tejszínes csirkemáj
| Többi

Babos-tejszínes csirkemáj recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg csirkemáj
10 dkg húsos szalonna
2 szál póréhagyma
15 dkg vegyes színű paprika
1 teáskanál szárított tárkony
15 dkg főtt bab (konzerv)
2 dl tejszín

A recept elkészítése

A csirkemájat megmossuk, leszárítjuk, és a nagyobb darabokat kettévágjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk. A pórét megtisztítjuk, fél karikákra vágjuk. A paprikát megmossuk, magházát kiemeljük, húsát apró kockákra vágjuk.

A szalonna zsírját kipirítjuk, rátesszük a csirkemájat. Amikor megpirult (4-5 perc), rátesszük a pórét, a paprikát, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a tárkonnyal. Összepirítjuk. A babot leöblítjük, és a puha paprikához keverjük. Összerottyantjuk, ráöntjük a tejszínt, és 2-3 perc alatt összefőzzük, majd tálaljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 598 kcal

Feltöltötte: adelin

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra