HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Bacon-kabátos csirkemáj
| Többi

Bacon-kabátos csirkemáj recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

csirkemáj
szeletelt bacon
olaj
fűszerek ízlés szerint

A recept elkészítése

A csirkemájat megmosom, félbe vágom. Egyesével a bacon-be csomagolom. Kiolajozott tepsibe vagy jénaiba sorakoztatom őket, és 220 fokon megsütöm. A májat ízlés szerint fűszerezhetjük, de a sót kerüljük el, mert kemény lesz a máj. Burgonyapüré illik hozzá a legjobban, de rizzsel is nagyon finom.

Feltöltötte: larissza

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra