HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Bajor kacsamell
| Többi

Bajor kacsamell recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 kacsamell,
40 dkg savanyú káposzta,
1 fej hagyma,
10 dkg húsos, füstölt szalonna,
1 jonatán alma
1 gerezd fokhagyma
borókabogyó,
borsikafű,
só,
bors

A recept elkészítése

A kacsamell bőrét kockásan bevagdossuk. A húst sózzuk, borsozzuk és a bőrös résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyú káposztát összekeverjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával. Borókabogyóval és borsikafűvel fűszerezzük. A káposztát a kacsamell köré rakjuk, tetejét beborítjuk a füstöltszalonna-szeletekkel. A tepsit alufóliával befedjük és forró sütőbe toljuk. A kisülő pecsenyelével gyakran öntözgetjük. Puhára pároljuk, majd a fóliát levéve, a húst megpirítjuk. Burgonyagombócot vagy főtt burgonyát adunk mellé.

Feltöltötte: florencia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra