HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Böllérmáj
| Többi

Böllérmáj recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 fej hagyma
zsír
sertésmáj
sertésvelő

bors
pirospaprika


A recept elkészítése

A májat megtisztítod, kb. fél centi vastag, 4-5 centi hosszú csíkokra vágod. A velőről lehúzod a hártyát, közepes kockákra vágod.
A hagymát félkarikára vagy kockára felaprítod.

A hagymát bő zsíron megfonnyasztod, majd hozzáadod a májat, és erős tűzön addig pirítod, amíg minden darab színt vált. Utána lehúzod a tűzről, pirospaprikával megszórod. A velőt külön megsütöd forró zsíron, megborsozod, sózod, és a kész májhoz kevered óvatosan.

Főtt vagy petrezselymes krumpli való hozzá, és leginkább a csalamádé vagy uborka passzol hozzá.

Feltöltötte: agata

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , magyaros ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra