HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Borban párolt csirke
| Többi

Borban párolt csirke recept

Elkészítési idő: 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 konyhakész csirke,
10 dkg füstölt szalonna,
1 fej hagyma,
5 fej aprószemű csiperkegomba
2,5 dl száraz fehérbor,
2,5 dl tyúkhúsleves,
kakukkfű
babérlevél



A recept elkészítése

A konyhakész csirkét kívül-belül sóval, borssal bedörzsöljük. Hasüregébe beledugjuk a babért, a megtisztított fej hagymát és az ugyancsak egészben hagyott gombafejeket. A csirkét meghintjük morzsolt kakukkfűvel és tűzálló tálba helyezzük. Ráfektetjük a szalonnaszeleteket, majd aláöntjük a bort és a levest. Lefedjük, és forró sütőben 1 órát sütjük. A fedőt levéve, ropogós pirosra sütjük. Burgonyapürével körítjük.

Feltöltötte: anna

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 90 perc , főételek

vissza az előző oldalra