HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Borscs
| Többi

Borscs recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg hús,
3 közepes nagyságú burgonya
1 közepes cékla
2 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér,
25 dkg fejes káposzta,
1 hagyma,
1-2 gerezd fokhagyma
2-3 paradicsom
1 csokor kapor
4 evőkanál olaj vagy zsír,
só,
3-4 szem fekete bors,
1 babérlevél
1 dl tejföl,
petrezselyem

A recept elkészítése

A húst kisebb darabokra vágjuk, és másfél liter sós vízben feltesszük főni. A megtisztított zöldségeket és a céklát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és olajon vagy zsíron megpároljuk, a végén hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a darabokra vágott paradicsomot, a babérlevelet, az apróra vágott petrezselymet, a sót, a borsot, és még egy kicsit pároljuk. Amikor a hús már majdnem megpuhult, belerakjuk a kis kockákra vágott burgonyát, a laskára vágott káposztát, a meghámozott, szétnyomott fokhagymát, a megpárolt zöldséget, s mintegy fél órán át lassú tűzön forraljuk. Amikor a tűzről levesszük, megszórjuk kaporral. Tejföllel tálaljuk.

Feltöltötte: melissza

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

orosz ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , közepesen bonyolult , előételek , levesek

vissza az előző oldalra