HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Borsodó
| Többi

Borsodó recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 dl fehérbor
1 dl víz
1/2 citrom
1/2 kávéskanál liszt
10 dkg cukor
2 tojás


A recept elkészítése

A mártás és a sodó közötti különbség: az utóbbiban a tojásfehérje is benne van, ettől nem folyékony annyira, mint a mártás, és habosabb.

A hozzávalókat jól elkeverjük, és gőzön, habüstben addig verjük, amíg az egész habos lesz. Azonnal tálaljuk.

Feltöltötte: viki

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , mártások, szószok , desszertek

vissza az előző oldalra