HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Borsos csirke sütőben
| Többi

Borsos csirke sütőben recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 konyhakész csirke,
3 dkg liszt,
1 fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma
1 dl száraz fehérbor,
olaj,
1 babérlevél
3 szem szegfűszeg,
só,
durvára őrölt bors

A recept elkészítése

A csirkét nyolc darabba vágjuk. Tálba tesszük, meghintjük frissen őrölt borssal és leöntjük a borral. 1 órára hűtőszekrénybe állítjuk. A húsdarabokat a pácból kivesszük, besózzuk, majd áttesszük egy tűzálló tálba. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát. Meghintjük a liszttel, 1 percig pirítjuk, majd felöntjük a csirke páclevével. Babérlevéllel, szegfűszeggel ízesítjük és felforraljuk. A csirkére öntjük és forró sütőben megsütjük.
Kukoricás rizzsel kínáljuk.

Feltöltötte: flora

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , közepesen bonyolult , 15 perc , főételek

vissza az előző oldalra