HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Brandys csirke
| Többi

Brandys csirke recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 konyhakész csirke,
20 dkg gyöngyhagyma,
15 dkg csiperkegomba
0,5 dl brandy,
1 dl száraz fehérbor,
1 dl tejszín,
5 dkg vaj,
só,
bors


A recept elkészítése

A csirkét nyolc darabra vágjuk. Sózzuk, majd megforrósított vajon megpirítjuk a csirkedarabokat. Mellédobjuk a megtisztított gyöngyhagymát. 2 percig kevergetve pirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát. Megfűszerezzük, felöntjük a borral és fedő alatt megpároljuk. Ha elkészült, brandyvel és tejszínnel ízesítjük. Összemelegítjük, de már nem forraljuk. Burgonyakrokett-tel kínáljuk.

Feltöltötte: milka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra