HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Brandys pulyka
| Többi

Brandys pulyka recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 szelet (60 dkg) pulykamellfilé,
2 gerezd fokhagyma
2 dl tej,
4 cl brandy,
5 dkg vaj,



A recept elkészítése

A pulykamellet sóval, zúzott fokhagymával ízesített tejbe helyezzük és 1 órát pácoljuk. Serpenyőben vajat forrósítunk, beletesszük a lecsöpögtetett húst és mindkét oldalon 4 percig sütjük. Meglocsoljuk a brandyvel és meggyújtjuk. Amikor a láng elaludt, a húst tányérra helyezzük és leöntjük a konyakos pecsenyelével. Burgonyapürét, tormás almapürét és vörösboros aszalt szilvát adunk mellé.

Feltöltötte: fatime

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek , hirtelensültek

vissza az előző oldalra