HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Búbos pulykapecsenye
| Többi

Búbos pulykapecsenye recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 szelet pulykamell,
1 kis doboz libamájkrém,
15 dkg csiperkegomba
1 fej hagyma,
1 dl tejföl,
5 dkg füstölt sajt,
olaj,
só,
bors


A recept elkészítése

Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát. Sóval, borssal ízesítjük és megpároljuk. Közben a hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk. Megforrósított olajon, mindkét oldalon 4-5 percig sütjük. A hússzeleteket áttesszük egy tűzálló tálba, ráhalmozzuk a hagymás gombát, közepére ültetünk 1-1 kiskanál libamájkrémet. Leöntjük tejföllel,
meghintjük a reszelt sajttal és forró sütőben 10-15 percig sütjük. Burgonyapüré illik hozzá.

Feltöltötte: fanni

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , hirtelensültek

vissza az előző oldalra