ElkészÃtési idÅ‘: 60 perc
ElkészÃtés nehézsége:
A tésztához:
20 dkg porcukor
1 tojás
1,5 dl étolaj
2 csomag vanÃliás cukor
35 dkg liszt
2 evőkanál kakaópor
1 teáskanál szódabikarbóna
A töltelékhez:
50 dkg túró
5 dkg porcukor
pici reszelt citrom
10 dkg mazsola
2 tojás
1 csomag vanÃliás cukor
12 dkg vaj
A tésztához valókat összekeverjük, és egy alaposan kizsÃrozott és lisztezett tepsibe öntjük. A túrót összetörjük, a tojásokkal, a vanÃliás cukorral és az olvasztott vajjal kikeverjük. A töltelék hozzávalóit összedolgozzuk, és kis halmokat teszünk belÅ‘le a tészta tetejére. ElÅ‘melegÃtett sütÅ‘ben készre sütjük. A túró sülés közben belemerül a tésztába, innen kapta a süti a nevét.
Feltöltötte: tunde
Még senki nem készÃtette el ezt a receptet
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , uzsonnák , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , desszertek
Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!