HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkecomb tejszínes-boros raguval
| Többi

Csirkecomb tejszínes-boros raguval recept

Elkészítési idő: 75 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 csirkecomb,
20 dkg csiperkegomba
30 dkg zöldborsó
1 fej hagyma,
2 szál zsenge sárgarépa
2 evőkanál fehérbor,
2 evőkanál tejszín,
1 csokor petrezselyem,
olaj,
só,
bors


A recept elkészítése

A csirkecombot sóval, borssal bedörzsöljük. Tűzálló tálba helyezzük, kevés vízzel és olajjal leöntjük, majd forró sütőben ropogós pirosra sütjük. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát, a megtisztított zöldborsót és a felkarikázott sárgarépát. Sózzuk, majd fedő alatt megpároljuk. Ha megpuhult, felöntjük a borral és a tejszínnel. Felaprított petrezselyemmel fűszerezzük, majd a ragut a sült csirkére öntjük. Hosszúmetélttel körítjük.

Feltöltötte: katinka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 75 perc , főételek , hirtelensültek

vissza az előző oldalra