HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Csirkemáj kínai módra
| Többi

Csirkemáj kínai módra recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

csirkemáj,
szója
étkezési keményítő,
olívaolaj
vöröshagyma,
fokhagyma,
fehérbors,
sherry,
mexikói zöldségkeverék,
ételízesítő,
üvegtészta vagy rizstészta

A recept elkészítése

A felaprított csirkemájat összekeverem egy kis olívaolajjal, étkezési keményítővel, szójaszósszal, sherryvel, fokhagymával, és kb. 5-10 percig állni hagyom. Wokban 2 evőkanál olívaolajat hevítek, a vöröshagymát benne üvegesre pirítom, majd rádobom a csirkemájat, és készre párolom. A mexikói zöldségkeveréket a wokban külön megdinsztelem ételízesítővel megszórva. Köretnek forrázott rizstésztát /össze is keverhetjük a májjal és a zöldségekkel/, vagy sült üvegtésztát adok.

Feltöltötte: katica

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

kínai ételek , belsőségek , klasszikus ételek , egzotikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra