HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Csirkemáj szőlővel
| Többi

Csirkemáj szőlővel recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 egész csirkemáj (szív is lehet vele)
1-1 fürt fehér és piros szőlő
1,5 dl vörösbor
vaj
szendvicskenyér

bors


A recept elkészítése

A csirkemájat megmosom, hártyától megszabadítom (aki nem szereti a szivet, az attól is szabaduljon meg). Letörlöm a májakat, sózom, borsozom.
Kimagozom a kettévágott szőlőszemeket. Kis vajon személyenként 1 szelet kenyeret megpirítok, félreteszem, tálalásig melegen tartom. A visszamaradó vajban a májakat megsütöm, aláöntöm a bort, kicsit párolom benne. Aztán a májakat kiveszem és melegen tartom, majd a borba teszem a szőlőt és összeforralom, de csak annyira, hogy a szőlők ne essenek össze. A tányérra teszem a kenyeret, ráhalmozom a májakat és köré öntöm a szőlős szaftot.

Feltöltötte: barsonyka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , ebéd-vacsora otthonra , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , nyári ételek , őszi ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , előételek

vissza az előző oldalra