HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkemájas-hagymás rizotto
| Többi

Csirkemájas-hagymás rizotto recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

25 dkg csirkemáj
1 csomag előfőzött rizs
3 kisebb vöröshagyma

bors
petrezselyem
ételízesítő
margarin

A recept elkészítése


1.) A zacskós rizst 10 perc alatt puhára főzzük, és félretesszük.
2.) A májat megmossuk, és kisebb darabokra vágjuk.
3.) A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, felkarikázzuk.
4.) Egy teflonban kevés margarint olvasztunk, rátesszük a hagymát és a májat, és néhány percig - folyamatos kevergetés mellett - pirítjuk. Megszórjuk ételízesítővel, borssal és petrezselyemmel, és felöntjük egy kis pohár vízzel, majd félig lefedve puhára pároljuk. (kb. 15 perc.) (Ketté kell vágni egy májat, és ha belül nem véres, akkor már biztosan jó.:o))
5.) A rizst hozzáadjuk a hagymás májhoz, és alaposan összekeverjük. Ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk, és csalamádéval tálaljuk.

Feltöltötte: gyorgyike

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , házias ételek , gyerek ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra