HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkemell kapros raguval
| Többi

Csirkemell kapros raguval recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 csirkemell,
25 dkg mirelit kukorica,
1 fej hagyma,
2 dl tejszín,
1 dl húsleves,
5 dkg sütőmargarin,
1 csokor kapor
só,
frissen őrölt bors

A recept elkészítése

A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, hosszában kettévágjuk. Sóval, borssal ízesítjük és megforrósított margarinon, mindkét oldalon pirosra sütjük. A maradék, megforrósított margarinon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a fagyasztott kukoricát, felöntjük a levessel és fedő alatt 5 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel. Sóval, borssal, frissen vágott kaporral ízesítjük. A sült csirkét tányérokra helyezzük és leöntjük a kukoricás, kapros raguval. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: palma

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra