HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkés zöldmetélt currymártásban
| Többi

Csirkés zöldmetélt currymártásban recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg csirkenyesedék,
40 dkg zöldmetélt,
10 dkg csiperkegomba
10 dkg mirelit kukorica,
1 fej hagyma,
2 dl tejszín,
1 evőkanál curry
3 evőkanál olaj,
só,
frissen őrölt bors


A recept elkészítése

A csirkehúst csíkokra vágjuk, sózzuk, borssozzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát.Hozzáadjuk a húst és állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Beletesszük a felszeletelt gombát és a fagyasztott kukoricát is. Felöntjük a tejszínnel. Sóval, borssal, curryval ízesítjük és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Lecsöpögtetjük, beletesszük a tejszínes raguba és összekeverjük. Ízlés szerint reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

Feltöltötte: ada

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra