HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkeszárny boros sajtbundában
| Többi

Csirkeszárny boros sajtbundában recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 nagy csirkeszárny,
10 dkg liszt,
1,5 dl száraz fehér bor,
5 dkg reszelt füstölt sajt,
1 tojás,
1 evőkanál finomra aprított petrezselyemzöld,
1 teáskanál ételízesítő,
3 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál törött bors,
a sütéshez olaj.

A recept elkészítése

a csirkeszárnyakat kettévágom, a szárnyvégeket félreteszem (később levesbe főzöm). Meghintem ételízesítővel és lisztbe mártom. A tojást habosra keverem a borral, hozzáadom a megmaradt lisztet, sajtot, ételízesítőt, borsot, petrezselyemzöldet, zúzott fokhagymát. A tésztának palacsintamassza sűrűségűnek kell lennie.

: a lisztes szárnyakat a tésztába forgatom, és bő, forró olajban mindkét oldalán pirosra sütöm. A felesleges olajat lecsöpögtetem, és tetszés szerinti körettel, salátával kínálom.

Feltöltötte: lelle

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra