HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkeszárnyak spanyol módra
| Többi

Csirkeszárnyak spanyol módra recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kg csirkeszárny,
8 szelet bacon,
2 jonatán alma
2 gerezd fokhagyma
25 dkg ketchup,
4 dl száraz fehérbor,
só,
bors,
majoránna


A recept elkészítése

A csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk. Az almát meghámozzuk, káposztareszelőn lereszeljük és a ketchupba keverjük. A szalonnaszeletek felével kibélelünk egy jénai tálat. Lerakunk egy sor csirkeszárnyat és bekenjük az almás ketchuppal. Zúzott fokhagymával, majoránnával meghintjük. Még egy sor hús következik, azt is bekenjük a mártással. Beborítjuk a maradék szalonnaszeletekkel és felöntjük a borral. Letakarva, 2 órára a hűtőszekrénybe állítjuk. Utána letakarva forró sütőbe tesszük, 20 perc múlva levesszük a fóliát és ropogós pirosra sütjük. Párolt rizzsel vagy burgonyapürével körítjük.

Feltöltötte: iluska

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , mediterrán ételek , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra