HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Csusza spenóttal
| Többi

Csusza spenóttal recept

Elkészítési idő: 75 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg csuszatészta,
1 zacskó mirelit parajpüré,
2 dl tejföl,
10 dkg Pannónia sajt,
2 dl tej,
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál liszt,
1 evőkanál olaj,



A recept elkészítése

A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A fagyasztott parajt felengedtetjük. A keletkezett nedvességet leöntjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát. Meghintjük a liszttel, 1 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a spenótot. Felöntjük a tejjel, megsózzuk és állandóan kevergetve, összefőzzük. A tészta egyharmadát kiolajozott tűzálló tálba tesszük. Ráhalmozzuk a parajfőzelék felét. Leöntjük a tejföl felével. Még egy réteg tészta és spenót következik. Tésztával zárjuk a rétegzést. A sajtot lereszeljük, a maradék tejfölbe keverjük és a tésztára locsoljuk. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Feltöltötte: juli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 75 perc , főételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra