HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Eper chutney
| Többi

Eper chutney recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

kb. 4 db 2 dl-es üveghez:
20 dkg eper
50 dkg rebarbara
40 dkg hagyma
80 dkg (barna) cukor
fél l fehérborecet
1 teáskanál őrölt koriander
fél teáskanál őrölt szegfűszeg


A recept elkészítése

Az epret, és a rebarbarát megmossuk, megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Az üvegeket kimossuk, hagyjuk lecsepegni.

Az epret, a rebarbarát, a hagymát nagy lábosban összekeverjük a cukorral, az ecettel, egy csipet sóval, a korianderrel és a szegfűszeggel. Kevergetve felforraljuk, és lassú tűzön 1,5-2 órát főzzük. Közben gyakran megkeverjük. Forrón az üvegekbe töltjük, lezárjuk, és sült, grillezett húsok mellé kínáljuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 üveg: 879 kcal

Feltöltötte: katica

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , egzotikus ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , mártások, szószok

vissza az előző oldalra