HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Főzelékek > Erdélyi lucskos káposzta
| Többi

Erdélyi lucskos káposzta recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 fej lehetőleg laza új káposzta
3-4 csokor friss kapor

kicsi bors
legalább 3 doboz 2 decis tejföl
5-6 kanál liszt

A recept elkészítése

A káposztát feldarabolod, felteszed sós vízben főni.
Beleteszed a darabolt kaprot is, ízlés szerint borsozod. Ha kész, behabarod.


Ha gazdagabban akarod csinálni, akkor összecsapsz egy bő levű sertéspörköltet, amikor ez már majdnem kész, beleteszed a káposztát és a kaprot, puhára főzöd és behabarod.

Feltöltötte: julia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , nyári ételek , őszi ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek , főzelékféle

vissza az előző oldalra