HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Fahéj szósz
| Többi

Fahéj szósz recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 db tojás sárgája
8 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 evőkanál liszt
2,5 dl tej
1 dl tejszín
1 mokkáskanál fahéj
2-3 csepp rumaroma


A recept elkészítése

A tejben felfőzzük a fahéjat. A tojások sárgáját, a cukorral, a vaníliás cukorral a liszttel és a fahéjas tejjel simára keverjük, majd gőz felett besűrítjük. Ha kihűlt pár csepp rumaromával ízesítjük, és a felvert tejszínhabbal lazítjuk. Ha van édes borsunk ebből is tehetünk egy csipetet hozzá, ez kiemeli a fahéj ízét.

Feltöltötte: tamara

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra