HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Finom habos sütemény
| Többi

Finom habos sütemény recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg liszt
15 dkg vaj
10 dkg cukor
fél csomag sütőpor
baracklekvár
A krémhez:
4 tojás
4 evőkanál vaníliás cukor
4 evőkanál tejföl
4 evőkanál liszt


A recept elkészítése

30 dkg lisztet, 15 dkg vajat, 10 dkg cukrot, fél csomag sütőport tejjel összegyúrunk. Kisebb tepsibe tesszük. Félig megsütjük, majd (barack)lekvárral megkenjük, és a következő krémet simítjuk rá: 4 tojássárgáját, 4 evőkanál vaníliás cukorral, 4 evőkanál tejföllel jól kikeverünk. Hozzávegyítünk 4 evőkanál lisztet és 4 tojásfehérje kemény habját. A sütőbe visszatoljuk, és pirosra sütjük. Kihűlés után kockákra vágjuk, porcukorral meghintjük, és tálaljuk.

Feltöltötte: dia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , uzsonnák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , desszertek

vissza az előző oldalra