HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Fokhagymás pulykamell
| Többi

Fokhagymás pulykamell recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg pulykamellfilé,
2,5 dl tej,
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olaj,
1 evőkanál liszt,
ízlés szerint só és őrölt fehér bors.


A recept elkészítése

előző nap a pulykamellet vékony szeletekre vágom, és húsverő kalapáccsal gyengén kiveregetem. Mélyebb tűzálló tálba teszem, megsózom, megborsozom, és rászórom a zúzott fokhagymát. Ráöntöm a tejet, a tálat befedem, és másnapig hűtőszekrényben tartom.

a pulykamellfilé-szeleteket lecsöpögtetem, lisztbe mártom, és a felforrósított olajon mindkét oldalán átpirítom, majd visszateszem a tejbe. Befedem, és addig párolom, míg sűrű mártás nem képződik alatta. Párolt zöldség a hozzáillő köret.

Feltöltötte: dina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra