HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Fokhagymás spagetti
| Többi

Fokhagymás spagetti recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 csokor petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
50 dkg spagetti
6 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál liszt
2 dl tej
1 tubus lazacpaszta


A recept elkészítése

A petrezselymet megmossuk, durván megvágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, áttörjük.
A tésztát bő, forrásban levő vízben kb. 10 perc alatt “al dente” kifőzzük. Az olajat kis serpenyőben felforrósítjuk, és a fokhagymát világossárgára pirítjuk benne. Rászórjuk a lisztet, kissé megkapatjuk, és felöntjük a tejjel. Belekeverjük a lazacpasztát, a petrezselymet, és összeforraljuk. A spagettit leszűrjük, összekeverjük a szósszal, és tálaljuk.

Feltöltötte: terez

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olasz ételek , mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , egytálételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra