HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Főtt-sült csirke
| Többi

Főtt-sült csirke recept

Elkészítési idő: 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 egész csirke
sárgarépa
fehérrépa
zeller
fokhagyma
póréhagyma
majoranna
kakukkfű
petrezselyem
sültcsirke fűszerkeverék
húsleveskocka

bors


A recept elkészítése

A csirkét besózom, befűszerezem kívül és belül (ezt előző nap is megtehetem, hogy jobban átjárják a fűszerek). Beletömök a csirke hasába egy csomó fokhagymát (héjastul), póréhagymát, kockára vágott zellert, hosszúkásra vágott fehér- és sárgarépát, petrezselymet. A csirkét lábosba rakom, melléteszem a maradék répát, zellert, petrezselymet. Kb. 3 ujjnyi vizet öntök alá, és beledobok egy leveskockát. Kb. 20 perc főzés után beteszem a sütőbe a répákkal és a lével együtt. Kb. 1 órát sütöm fólia alatt 220 fokon, majd fólia nélkül, míg megpirul.

Feltöltötte: leonetta

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 90 perc , főételek

vissza az előző oldalra