HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Főzött-sütött sajtos pogácsa
| Többi

Főzött-sütött sajtos pogácsa recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

5 dl tej
15 dkg vaj
32 dkg liszt
2 kávéskanál só
5 egész tojás
20 dkg reszelt parmezán jellegű sajt


A recept elkészítése

A tejet a vajjal és a sóval összeforraljuk, állandó keverés közben beleöntjük a lisztet, ami szinte azonnal elválik az edény falától. Levesszük a tűzről, és még melegen hozzáadjuk egyesével a tojásokat, addig keverve, míg hólyagos lesz. Ezután kihűtjük. Fontos, hogy a sajtot a hideg masszába keverjük, mert különben megolvad a sajt, és ki lehet dobni az egészet!!! Ezután vizes kézzel apró, diónyi gombócokat formálunk, és előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

Feltöltötte: dolli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , uzsonnák , társasági ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 60 perc , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra