HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Fűszeres mascarpone
| Többi

Fűszeres mascarpone recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

15 dkg dió
5 dkg egész bors
1 csokor snidling
fél piros húsú paprika
60 dkg mascarpone
15 dkg sütőmargarin

A recept elkészítése

A dióbél kétharmadát ledaráljuk, a maradék egyharmadot durvára vágjuk. A borsot mozsárba tesszük, és durvára összetörjük. A snidlindet megmossuk, szárazra töröljük, és apróra összevágjuk. A paprikát megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és nagyon apróra összevágjuk.
A mascarponét habosra kikeverjük a margarinnal, majd három egyenlő részre osztjuk. Az egyik harmadához hozzáadjuk a darált diót, csipet őrölt fekete borsot, sót, és jól összekeverjük. 3-5 cm-es rudat formálunk belőle, és meghempergetjük a durvára vágott dióban. A következő adaghoz csipet őrölt fekete borsot, sót adunk, jól kikeverjük, 3-5 cm-es hengert formálunk belőle, majd megforgatjuk a durvára tört borsban. A harmadik adagot megszórjuk fehér borssal, sóval, összedolgozzuk, megformázzuk, mint az előző kettőt, majd meghempergetjük snidlingben és a paprika kockákban. Mindhárom rudat külön-külön alufóliába csomagoljuk és kb. 2 óra hosszat hűtőszekrényben érleljük. Vízbe mártott késsel kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk. Ízlés szerint pirítóssal, vagy puha kenyérrel kínáljuk.

Feltöltötte: iza

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , mediterrán ételek , bulira ajánlott , uzsonnák , költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , előételek , szendvicsek

vissza az előző oldalra