HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Gépsonkás szendvics
| Többi

Gépsonkás szendvics recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 adaghoz:
Fél fej jégsaláta
8 aszalt datolya
4 evőkanál gesztenye
4 nagy szelet tök
20 dkg gépsonka
2 evőkanál ribizlilekvár


A recept elkészítése


A salátát leöblítjük, leszárítjuk, és csíkokra vágjuk-tépkedjük. A datolyát kettévágjuk, magját kidobjuk. A gesztenyepürét alaposan áttörjük.

A kenyereket megkenjük a gesztenyepürével és kettévágjuk (ha kicsik a kenyerek, ne vágjuk ketté, hanem 8 szeletet használjunk). Felére szétosztjuk a salátát és a datolyát. A szalámit kissé összecsavarjuk, és a salátára tesszük. Rácsepegtetjük a ribizlilekvárt, befedjük az üres kenyerekkel.

Feltöltötte: katica

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

főzés nélküli ételek , egzotikus ételek , bulira ajánlott , közepesen költséges ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra