HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Gombás csirkemáj
| Többi

Gombás csirkemáj recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

Kb. 50 dkg friss csirkemáj
40 dkg friss gomba vagy konzerv gomba
1 csokor petrezselyem
1-2 fej vöröshagyma
kis darab vaj vagy olaj

bors


A recept elkészítése

A csirkemájakat nem túl forró olajban megsütöm, illetve abálom, úgy, hogy az olaj ellepje a májakat. Miközben szépen, lassan sül, a friss vagy konzerv gombát kis szeletekre vágom. Kevés vajon vagy olajon a gombát megpárolom az apróra vágott hagymával, majd az apróra metélt petrezselymet is hozzáadom. Borsozom és enyhén sózom. A csirkemájakat tálra szedem, mindkét oldalukat megsózom, és tetejükre halmozom a petrezselymes gombát. Rizzsel tálalom.

Feltöltötte: niki

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra