HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Nyárra > Gombás hússal töltött cukkini
| Többi

Gombás hússal töltött cukkini recept

Elkészítési idő: 75 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 nagy cukkini
50 dkg darált hús
50 dkg gomba
1 csomag előfőzött rizs
1 fej vöröshayma
25 dkg reszelt sajt
olaj


A recept elkészítése

A cukkinit félbevágjuk, kibelezzük, a cukkinibél felét összeaprítjuk, később felhasználjuk. A hagymát apróra vágjuk, forró olajon megpirítjuk, hozzátesszük a darált húst, fűszerezzük, de mértékkel. Eközben a rizst kifőzzük. A félig kész húshoz tesszük a feldarabolt gombát és az elkülönített cukkinibelet. Miután minden szépen megsült, a kész rizst hozzáadjuk, és a cukkinit megtöltjük vele. Közepes lángon sütjük, amíg szép piros lesz a teteje. Végén megszórjuk a reszelt sajttal, amit a sütőben még ráolvasztunk.

Feltöltötte: jana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , nyári ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 75 perc , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra