HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Ebéd, vacsora > Gombás-kelbimbós rakott tészta
| Többi

Gombás-kelbimbós rakott tészta recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 csomag fodros tészta
1 doboz csiperke gomba
0,5 zacskó mirelit kelbimbó
pici vaj a gomba kisütéséhez
(kevés olaj, liszt, tej a besamelhez)

bors
tárkony
ételízesítő
reszelt sajt a tetejére

A recept elkészítése

A tésztát megfőzzük, lecsepegtetjük. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, kevés vajon majdnem puhára pároljuk, hozzáadjuk a kelbimbót, megfűszerezzük, és addig kevergetjük, amíg minden zöldség puha nem lesz. Kivajazott jénaiba rétegesen egy sor tésztát, egy sor zöldséget, majd megint egy sor tésztát és egy sor zöldséget teszünk, majd az egészet leöntjük besamellel (vagy tejföllel) és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 15 perc alatt aranybarnára sütjük és bazsalikomlevelekkel megszórva tálaljuk.

Feltöltötte: jolan

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 60 perc , egytálételek

vissza az előző oldalra