HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Gombás libamáj
| Többi

Gombás libamáj recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg libamáj,
25 dkg gomba,
1 dl tejszín,
1 evõ
kanál libazsír (vagy 2 evõ
kanál olaj),
1/2 dl vörösbor,
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál reszelt vöröshagyma
ízlés szerint só és törött fekete bors


A recept elkészítése

A libazsíron éppen csak megfuttatom a reszelt vöröshagymát, majd ráteszem a megtisztított és vékony szeletekre vágott gombát. Hozzáadom a tisztított, zúzott fokhagymát, a finomra vágott zöldpetrezselymet. Fedõ alatt, saját levében puhára párolom, majd ha zsírjára sült, lepirítom rajta a kockákra vágott libamájat, Ráöntöm a vörösbort és a tejszínt, ezután fedõ alatt felforralom. Néhány percnyi párolás után, ha a ragu kissé besûrûsödött, a lángot eloltom alatta, de a fedõt még 5 percig rajtahgyom. Rizibizivel kínálom. Csak a tányéron sózom.

Feltöltötte: martinka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , magyaros ételek , klasszikus ételek , gyertyafényes vacsorák , költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra