HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Gombával töltött csirkecomb
| Többi

Gombával töltött csirkecomb recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 kis csirkecomb,
20 dkg csiperkegomba
1 tojássárgája,
8 dkg füstölt sajt,
olaj,
só,
bors,
grill fűszerkeverék


A recept elkészítése

A csirkecombokat lebőrözzük, kicsontozzuk. A húst sóval, borssal, grill fűszerkeverékkel bedörzsöljük. Amíg pácolódik, a megtisztított, felszeletelt gombát kevés olajon megpároljuk. Sózzuk, majd összekeverjük a tojássárgájával és a reszelt füstölt sajttal. A csirkecombok belsejére, az egyik félre halmozzuk a tölteléket, a hús másik felét ráhajtjuk és hústűvel megtűzzük. Kiolajozott tepsibe fektetjük és mindkét oldalon ropogósra sütjük.

Feltöltötte: mona

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , magyaros ételek , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra