HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Gondolások tésztája (Pasta del Gondaliere)
| Többi

Gondolások tésztája (Pasta del Gondaliere) recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

10 dkg sonka
20 dkg gomba
50 dkg sonkás tortellini
1 evőkanál olaj
1 dl tejszín
2 evőkanál mustár
3 dkg parmezán sajt


A recept elkészítése



Felteszünk vizet forrni. A sonkát csíkokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és feldaraboljuk.
Bő forró vízben a tortellinit 10–12 percig főzzük, majd leszűrjük, és előmelegített edénybe tesszük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a gombát és a sonkát, és 2 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a tejszínt és a mustárt, sóval, borssal ízesítjük, és további 2 percig pároljuk. A tésztát óvatosan összerázzuk a mártással, és forrón, parmezán sajttal meghintve tálaljuk.

Feltöltötte: adelin

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olasz ételek , mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , egytálételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra