HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Buli, társaság > Grillpác csirkéhez II.
| Többi

Grillpác csirkéhez II. recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 csésze extra szűz olívaolaj
1 kiskanál közepes erősségű mustár
2 evőkanál tej
2 kiskanál életízesítő
1 kiskanál édes vagy csípős őrölt paprika

A recept elkészítése

Az olívaolajba belekevered az ételízesítőt és az őrölt paprikát, majd hozzáadod a mustárt és a tejet. Jól összekevered, bekened vele a csirkét, ami mehet a sütőbe. A pácban a húsnak nem kell állnia, mivel ez a pác elég erős. Időnként forgasd meg a csirkét, és locsold meg a mártással.

Feltöltötte: vilma

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

főzés nélküli ételek , grill ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc

vissza az előző oldalra