HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Hónap végére > Gyors sósuborka
| Többi

Gyors sósuborka recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

kovászolni való uborka
friss kapor

ecet


A recept elkészítése

Az 5 literes üveg aljára teszek kaprot, majd megtöltöm az uborkával, és kaporral zárom. Kb 2,5-3 liter vizet felforralok, majd bőven megsózom, ha így is forr, akkor óvatossan hozzáöntöm a kb. 1,5 dl ecetet. Így forrón ráöntöm az uborkára, majd leszorítom, és hagyom kihűlni. Másnap már lehet is fogyasztani.

Feltöltötte: erzsebet

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , nyári ételek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc

vissza az előző oldalra