HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Habos gesztenyés
| Többi

Habos gesztenyés recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

25 dkg gesztenye
25 dkg sütőmargarin
15 dkg porcukor
rumaroma
piskótalap (4 tojásból)
2 dl habtejszín
1 csomag habfixáló
kakaópor


A recept elkészítése

4 tojásból piskótát készítek (szerintem lehet bolti lapból is, de én mindig magam készítem a piskótát).

A krémhez a gesztenyepürét és a margarint a cukorral és a rumaromával ha­bosra keverem. A tejszínt felverem a habfixálóval.
A kihűlt piskótára rákenem a gesztenyés masszát, majd rá a tejszínt. A vé­gen megszórom kakaóporral az egészet.

Feltöltötte: nadett

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , uzsonnák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , desszertek

vissza az előző oldalra