HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Hagymaleves grillezett sajtos zsemlével
| Többi

Hagymaleves grillezett sajtos zsemlével recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

5 dkg sütőmargarin
2 nagyobb vöröshagyma
4 erőleveskoca
2 liter víz
őrölt bors
3-4 zsemle
sütőmargarin a kenéshez
reszelt sajt

A recept elkészítése


1.) A hagymákat megmossuk, félbevágjuk, vékonyan felkarikázzuk. Egy lábasban megolvasztjuk a margarint, rátesszük a hagymát és 10 perc alatt folytonos kevergetés mellett üvegesre pirítjuk. Felöntjük vízzel, erőleveskockával ízesítjük (vagy ételízesítővel, sóval, borssal, szerecsendióval), és kb. 20 perc alatt puhára főzzük.
2.) A zsemléket félbevágjuk, vékonyan megkenjük margarinnal, vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben/mikróban/grillsütőben 10-12 perc alatt pirosra sütjük. A hagymalevessel együtt, forrón tálaljuk.

Feltöltötte: vilma

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , levesek

vissza az előző oldalra