HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Hagymás-túrós pogácsa
| Többi

Hagymás-túrós pogácsa recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

25 dkg túró
25 dkg sütőmargarin
25 dkg liszt
min. 5 szál újhagyma

reszelt sajt (füstölt és sima vegyesen)

A recept elkészítése

A hagymát felkarikázzuk. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a túrót, a sót és a hagymát is. Ha van rá lehetőség, egy éjszakán át állni hagyjuk, de akár azonnal is süthető. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, apró pogácsákat szaggatunk, és megszórjuk sajttal. Előmelegített sütőben, 190 fokon pirosra sütjük.

Feltöltötte: doniz

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , vegetáriánus ételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 60 perc , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra