HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Hal sajtmártásban
| Többi

Hal sajtmártásban recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

25 dkg fehér hal


A recept elkészítése

A vajat, hagymát és lisztet keverjük össze egy tálban és fedő nélkül süssük 4 percig erős fokozaton. Öntsük hozzá a tejet, sajtot, borsot és sót, keverjük össze és süssük további 4 percig. Szépen fektessük le a sózott, borsozott haldarabokat egy tál aljára, öntsük rá a mártást, fedjük le, és süssük erős fokozaton 5-6 percig, a hal vastagságától függően. Forrón tálaljuk, illik hozzá a sült paradicsom vagy bármely zöldség.

Feltöltötte: virgilia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , ebéd-vacsora otthonra , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra